Perte de 1 IBU par jour?
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Perte de 1 IBU par jour?
"IPA's often have intense flavors and strong bittering (hopefully anyway) which may be a bit overwhelming to the uninitiated. Some of this intensity can mellow in bottled IPA's over time, and many people cellar or age these beers for 6 months to many years and enjoy the softer bittering and rounder flavors that develop over time. The brewers of IPA's as a rule suggest you drink thier beer as fresh as possible to appreciate the fresh hop character and aromas the style is famous for. I like them both ways - certain beers I like one way or the other. It's all good."
http://www.squidoo.com/IndiaPaleAles
alors bière que c'est le goût malté qui est recherché = la faire vieillir c'est très bien. Mais une Bière que sont parfum et son arôme de houblon est recherché = la boire le plus tôt possible.
j'ai lu aussi qu'une bière de 90 IBU et plus, est bonne 6 mois à un an. sinon c'est 1 IBU par jour de perdu en intensité...
j'ai pris ça dans "Brewers-Apprentice-Insiders-Brewing-Masters " par Three Floyds Brewing.
http://www.squidoo.com/IndiaPaleAles
alors bière que c'est le goût malté qui est recherché = la faire vieillir c'est très bien. Mais une Bière que sont parfum et son arôme de houblon est recherché = la boire le plus tôt possible.
j'ai lu aussi qu'une bière de 90 IBU et plus, est bonne 6 mois à un an. sinon c'est 1 IBU par jour de perdu en intensité...
j'ai pris ça dans "Brewers-Apprentice-Insiders-Brewing-Masters " par Three Floyds Brewing.
Re: Perte de 1 IBU par jour?
c'est écris: Q. : "So where do you put aging limits?"
A. : "I'd go by IBU's. A day for every IBU, if it's bottles clean to begin with"
Q. : "Is there a theshold after that?"
A. : "i think anything over 90 IBU, you can give at least half a year or a year. And don't call it a drain-pour, just ' cause hops have mellowed a bit; it's still a good, clean, bitter, bright IPA. Look for the other nuances in the beer.
from "Brewers-Apprentice-Insiders-Brewing-Masters " answer by Three Floyds Brewing.
A. : "I'd go by IBU's. A day for every IBU, if it's bottles clean to begin with"
Q. : "Is there a theshold after that?"
A. : "i think anything over 90 IBU, you can give at least half a year or a year. And don't call it a drain-pour, just ' cause hops have mellowed a bit; it's still a good, clean, bitter, bright IPA. Look for the other nuances in the beer.
from "Brewers-Apprentice-Insiders-Brewing-Masters " answer by Three Floyds Brewing.
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